Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 dage / Fremragende Trustpilot

Om os

SimplyCosmetics.dk

Vi er en dansk virksomhed beliggende i Ikast med en passion for beauty. Vores mission med vores produkter, er at give kvinder i alle aldre en mulighed for at føle sig smukke. Vores vision er at kunne tilbyde de nyeste beauty produkter, men til en god pris, så alle har mulighed for at være med.

Vores historie startede, da vi begyndte at udtænke hvordan vi kan gøre hverdagen nemmere for vores kunder. Her startede vi med at gå i dybden med vores SimplyLash kit, hvor kunden har mulighed for at lave et smukt lashlift på sig selv i deres eget hjem. Herefter er vi begyndt at udvide vores produktsortiment endnu mere! Dog udstråler alle vores produkter naturlighed, effektivitet og kvalitet, men til en overkommelig pris, så alle har mulighed for at være med. 

Vores brandnavn udstråler det simple og naturlige look som vi elsker og som vi gerne vil videregive til vores kunder! Vi ønsker at tilbyde god kvalitet, men til en fair pris, hvor alle kan være med. I vores optik er beauty for alle kvinder.

Vi ved hvor dyrt det kan være at tage ud i klinikker og få lavet behandlinger, og derfor vil vi altid tilbyde en fordelagtig pris, men hvor produktets kvalitet også er i fokus. 

Det siger vores kunder