Om os

Vi er en dansk virksomhed beliggende i Ikast med en passion for beauty. Vores mission med vores produkter, er at give kvinder i alle aldre en mulighed for at føle sig smukke. Vores vision er at kunne tilbyde de nyeste beauty produkter, men til en god pris, så alle har mulighed for at være med.

Vores historie startede, da vi begyndte at udtænke hvordan vi kan gøre hverdagen nemmere for vores kunder. Her startede vi med at gå i dybden med vores bestseller, nemlig vores SimplyLash kit, hvor kunden har mulighed for at lave et smukt semipermanent vippebuk på sig selv i deres eget hjem. Herefter er vi begyndt at udvide vores produktsortiment endnu mere! Dog udstråler alle vores produkter naturlighed, effektivitet og kvalitet, men til en overkommelig pris, så alle har mulighed for at være med. 

Vores brandnavn udstråler det simple og naturlige look som vi elsker og som vi gerne vil videregive til vores kunder! Ydeligere udstråler det stifterens navn, Melina. Vi ønsker at tilbyde god kvalitet, men til en fair pris, hvor alle kan være med. I vores optik er beauty for alle kvinder.

Vi ved hvor dyrt det kan være at tage ud i klinikker og få lavet behandlinger. Derfor har vi fokus på hjemmekits, du med stor sikkerhed kan benytte i dit eget hjem. Af samme grund ønsker vi at tilbyde en fordelagtig pris, men hvor produktets kvalitet også er i fokus.